برای انجام مراحل راه اندازی تالار عروسی جهت برگزاری مراسمهای مختلف اول از همه باید مجوز بگیرید. تا زمانی که شما مجوز ۰ تا ۱۰۰ مراحل راه اندازی تالار عروسی را از سازمانهای مربوطه دریافت نکنید اجازه ندارید حتی یک صندلی در مکانی برای پذیرایی از مهمانان خود قرار دهید. بعد از آن باید وسایل مورد نیاز تالار عروسی را برای تشریفات آماده کنید.
از آنجایی که امروزه ساخت و راه اندازی تالار عروسی جزو کسب و کارهای پردرآمد به شمار میآید ما قصد داریم در این مقاله شما را با جزئیات مراحل راهاندازی سالن عروسی آشنا کنیم.
مراحل برای راه اندازی تالار عروسی
برای راه اندازی یک تالار عروسی اول از همه باید مکان مناسبی را حدود ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ مترمربع خریده و یا اجاره کنید. در این مسیر، بهرهگیری از آموزش مدیریت تشریفات میتواند به شما کمک کند تا نحوه چیدمان، تقسیمبندی فضاها و رعایت استانداردهای لازم را بهدرستی اجرا کرده و تالاری حرفهای و اصولی راهاندازی کنید. این از اولین مراحل راه اندازی تالار عروسی است. این ملک باید طبق اتحادیه تالار و کمیسیون نظارت شهرستانها دارای بخشهای مجزایی باشد مانند:
- سالن پذیرایی
- دفتر کار
- انبار مناسب برای لوازم پذیرایی
- پارکینگ مجزا
- آشپزخانه
- سرویس بهداشتی
- نمازخانه
- اتاق رختکن
خرید تجهیزات تالار
یکی از مهم ترین مراحل راه اندازی تالار عروسی بعد از فراهم کردن یک مکان مناسب نوبت به خرید تجهیزات تالار عروسی از شرکتهای معتبر مثل شرکت تجهیزات تالار ثانی میرسد. معمولاً این گونه شرکتها خصوصاً مجموعه تجهیزات تالار ثانی کلیه لوازم مورد نیاز تالار عروسی از قبیل کلیه ظروف و تجهیزات آشپزخانه، میز و صندلی تالار عروسی، اکسسوری جایگاه عروس و داماد، تزئینات ورودی سالن تالار و سایر تزئینات شیکی که به زیبایی و لوکس بودن سالن پذیرایی شما کمک میکند را برای برگزاری مراسمهای شادی و عزاداری در اختیارتان قرار میدهد.
جزئیات هزینههای مورد نیاز برای راه اندازی تالار عروسی
همانطور که میدانید یکی از مهمترین مراحل راه اندازی تالار عروسی ارائه بهترین خدمات برای پذیرایی از میهمانان است؛ ولی این تمام ماجرا نیست؛ چون باید برای راه اندازی یک تالار عروسی مشتریپسند بخش قابل توجهی از هزینههای تهیه وسایل مورد نیاز تالار عروسی مثل ظرف و ظروف، میز و صندلی، لوازم ضروری آشپزخانه و… را برای تهیه تزئینات و طراحی سن تالار عروسی و دیزاین سایر بخشهای تالار از جمله قسمت ورودی تالار در نظر بگیرید.
برای انجام این کار هم ما ایدههای جالبی برایتان داریم. شما میتوانید با خرید طاقهای ورودی، گل آرایی، باکسهای چوبی، پایههای فلزی و خیلی لوازم تزیینی دیگر از شرکت تجهیزات تالار ثانی با کمترین هزینه، لوکسترین و ترندترین دیزاین را در جایگاه عروس و داماد و سایر بخشهای تالار داشته باشید.
مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب تالار عروسی
حالا که به خوبی مراحل راه اندازی تالار عروسی را انجام دادید نوبت به گرفتن جواز کسب تالار عروسی است. برای دریافت جواز کسب تالار عروسی باید هر کدام از قسمتهای مختلف تالار برای قرار دادن تجهیزات تالار از میز و صندلی گرفته تا پایههای فلزی و چوبی، اکسسوری های جایگاه عروس و داماد، لوازم ورودی تالار مثل طاقهای گل آرایی شده، لوازم پختوپز آشپزخانه، ظرف و ظروف پذیرایی، نظافت تالار، وسایل اتاق عقد و… باید مساحت استانداردی داشته باشند مثلاً:
- دفتر تالار عروسی حداقل ۱۲ مترمربع
- انبار ظروف پذیرایی حداقل ۱۲ مترمربع
- آشپزخانه تالار عروسی حداقل ۲۴ مترمربع
- اتاق سفره عقد حداقل ۱۳ مترمربع
شرایط دریافت مجوز تالار عروسی
- اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
- انتخاب نام مناسب برای سالن پذیرایی
- عدم سوء پیشینه
- سند مالکیت و یا اجاره نامه معتبر
- شناسنامه و کارت ملی تابعیت ایرانی
- گذرنامه و پروانه کار مخصوص اتباع خارجی
- گواهی گذراندن دورههای آموزشی
- کارت پایان خدمت و یا معاف از سربازی برای آقایان
- داشتن وسایل مورد نیاز تالار عروسی
وام برای ساختن تالار عروسی
چنانچه برای راه اندازی تالار عروسی به کمبود بودجه برخورد کردید میتوانید برای گرفتن وام به بانکهای مختلف مراجعه کنید.
برنامه ریزی راه اندازی تالار عروسی
بعد از انجام تمام مراحل راه اندازی تالار عروسی حالا نوبت به برگزاری اولین مراسم در تالار است. قبل از هر کاری باید تعدادی خدمتکار استخدام کنید، معمولاً برای هر ۷۰ نفر مهمان یک خدمتکار با لباس فرم مناسب و ظاهری آراسته کافی است.
درآمد تالار عروسی
اگر بتوانید با کمترین هزینه باکیفیتترین امکانات پذیرایی را در اختیار مهمانان خود قرار دهید بدون شک از راه اندازی یک تالار عروسی به سود ماهانه چند صد میلیونی خواهید رسید. البته برای رسیدن به سود قابل توجه باید به زمانهایی مثل ماههای محرم و صفر که تالار عروسی بسته است هم توجه داشته باشید و با خدمتکاران خود به صورت روزمزد حساب کنید.
حرف آخر تجهیزات تالار ثانی
در آخر باید گفت مراحل راه اندازی تالار عروسی و تأسیس یک سالن پذیرایی لوکس و امروزی به هزینههای بالایی نیاز دارد؛ ولی اگر بتوانید با راهنمایی و مشاوره کارشناسان فروش ما در شرکت تجهیزات تالار ثانی خرید جدیدترین و شیک ترین لوازم و تجهیزات تالار عروسی را طبق مد و درخواست مشتریان خود تهیه کنید بدون شک در بسیاری از هزینهها صرفهجویی خواهید کرد. در نتیجه با کمترین هزینه و در مدت زمان کوتاهی به سود چشمگیری خواهید رسید.